Odrasli

Tečajevi za odrasle organizuju se na pet osnovnih nivoa:

Naziv opšteg nivoa: CEF nivo: 
Početni / Elementary A2
Srednji 1 / Pre-intermediate B1
Srednji 2 / Intermediate B1+
Viši 1 / Upper-intermediate B2
Viši 2 / Advanced B2+

Posle završenog odgovarajućeg opšteg nivoa, redovan deo programa čine i pripreme za ispite First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) i Certificate of Proficiency in English (CPE). Organizovanjem nastave na ovaj način omogućavamo svim svojim polaznicima da se kroz kontinuiran rad na najbolji mogući način pripreme za sticanje međunarodno priznatog sertifikata. Međunarodni sertifikati su neophodnost za svakog ko želi da se zaposli ili nastavi školovanje u inostranstvu.
Izbor programa je takav da polaznicima nudi temeljno znanje iz gramatike i četiri jezičke veštine (govor, razumevanje govora, pisanje i čitanje). Jezik koji se prezentuje je prirodni jezik svakodnevne komunikacije, a obilje audio i video materijala koji se u nastavi koristi stavlja taj jezik u realni kontekst. Teme u udžbenicima su odabrane tako da se dopadnu ljudima različitih interesovanja i ukusa, a podsticajne aktivnosti za uvežbavanje gradiva čine svaki čas u našoj školi zanimljivim i drugačijim od prethodnih. Svi programi takođe sadrže i elemente poslovne komunikacije i kulture, neophodne svakom savremenom čoveku.

Pravnim licima, odnosno firmama i institucijama, nudimo organizaciju tečajeva za zaposlene po povoljnim cenama, kao i proveru znanja zaposlenih i kandidata za posao.

 

 

BeoLingua je član British Council Addvantage programa za 2016. godinu za pripreme za međunarodno priznate ispite.