O nama

BeoLingua – specijalizovana škola za učenje engleskog jezika

svi kursevi dostupni ONLINE i u učionici

Preporuka dovodi najveći broj polaznika u našu školu.


  • Kada smo 2000. godine osnovali školu, postavili smo sebi najviše moguće ciljeve u pogledu kvaliteta usluge.
  • Do danas smo podigli tu lestvicu nebrojeno puta. Ponosni smo na uspehe svojih klijenata, i na svoju doslednost u razvoju i podizanju standarda nastave i usluge.
  • Ostajemo prvi izbor za pojedince i kompanije koji imaju, ili upravo prave, velike planove za budućnost i ne prave kompromise po pitanju kvaliteta.
  • Gradimo svoj tim godinama, učimo i razvijamo se, slušamo, čitamo, usavršavamo se i delimo svoje znanje i iskustvo.

DA LI SMO MI PRAVI IZBOR ZA VAS?

Ovo su najčešćih 5 potreba koje naši đaci navode u vezi sa učenjem engleskog jezika. Ako među njima vidite svoje potrebe, na pravom ste mestu – mi imamo puno uspeha u njihovom ispunjavanju.

  1. imate velike i važne planovemi pažljivo slušamo i osmišljavamo najefikasniji program za Vas,
  2. hoćete da postignete cilj iz prve, nemate vremena za gubljenjemi smo čuveni po uspehu svojih polaznika na međunarodnim ispitima,
  3. bitni su Vam i znanje jezika i efikasna komunikacijaelitne kompanije se po deset i više godina oslanjaju na nas u razvoju komunikacijskih veština svojih ljudi, 
  4. želite da se sa Vama postupa iskreno i ferzbog naše otvorenosti već dve decenije naši đaci i njihove porodice postaju naši prijatelji,
  5. važno Vam je da zadržite motivaciju za učenje mi Vas dočekujemo osmehom, držimo Vam fokus na ciljevima, i pružamo podršku na svakom koraku.

 

 


NAŠA MISIJA: Podižemo nivo obrazovanja i opšte kulture u našoj zemlji – za šta je znanje engleskog jezika važan uslov. Tako podstičemo saradnju i razvoj, kao i poslovni uspeh pojedinaca i organizacija iz Srbije u svetu.


Kontaktirajte nas:

Adresa: Beograd, Nušićeva 6 / I

E-mail: office@beolingua.co.rs

Telefoni: 062 155 96 28, 011 3239 627, 011 3232 503